Hei,

Tusen takk for veldig bra opplegg, vi var veldig fornøyd. Der var en veldig kjekk kveld.

AibelHi Keith,

Just wanted to say thank you very much for the great DJ-ing yesterday at our wedding. A lot of compliments from our guests. Just perfect 🙂 Thanks for excellent performance.

Best regards Håvard & HeleneKeith

Du var suveren igår! 10 poeng og tommel opp. Tusen takk for hjelpen. Knallbra musikk og
engasjement! Mine venner var storfornøyd. Jeg også. Anbefaler deg garantert videre!

Mvh
Rune Bjerga.Thanks Keith for a fantastic DJ job and afterdinner show.

Evaluering:
Jeg hadde leid inn Keith som DJ med en 50-års feiring. I tillegg ønsket jeg at Keith skulle kjøre et musikkshow/quiz etter middag.
Showet ble en kjempesuksess og vi ble utfordret både som lag og enkeltpersoner gjennom sang, dans og veldig morsomme aktivitet. Showet la grunnlaget for en skikkelig feststemningen som ble forsterket gjennom utmerkede musikkvalg fra utvalgte 10-år og fortløpende muligheter for ønskelåter. Keith hadde en utrolig fin kontakt med mine gjester og dansegulvet var aldri tomt.
Er utrolig glad for at mine kone fant frem til Keith og han kan trygt anbefales som DJ, show og også fotografering gjennom hele festen.

Best regards
Lars ErikHi Keith,

we had an evaluation of the Julebord today.

Everyone we talked to loved your music. You are the best DJ we could have had. Sometimes its difficult to get people dancing, but you had no problem with that. Thank you for great music. You did a good job and you were the perfect DJ.

ConocoPhillips Norge.Hei Keith

Vi har hatt en evaluering av julebordet og After Dinner show. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på opplegget og folk var veldig fornøyde.
Veldig morsomt med «tause Birgitte» fra hotellet at hun stilte opp som assistent på konkurransene. Det var god stemning og alle ble engasjert
Tusen takk for et kjempebra opplegg

StatoilHei Keith,
Tusen takk for kjekke bilde og en god jobb. Tibakemeldingen etter festen har vært bare positiv. Både “Beat for Beat”, musikk quiz og utvalget slo veldig godt an. Stemningen var på topp hele kvelden.

Enda en gang TUSEN TAKK, du gjørde en KJEMPEJOBB.

Lykke til videre i jobben.

med vennlig hilsen

HalliburtonVil med dette takke for den gode jobben du utførte som DJ for oss på Lørdagskvelden. Har bare fått gode tibakemeldinger fra deltakerne, og du var med å gjøre denne kvelden skikkelig vellykket for oss med din profesjonelle jobbutførelse.

Det var skikkelig variert musikk, noe til enhver smak og det ble jo rene “ønskekonserten” utover kvelden, noe som lagde en veldig god stemning.

Har ikke problemer med å anbefale deg til venner og bekjente, og er sikker på at vi vil benytte deg som DJ ved flere anledninger.

Med vennlig hilsen,

Aker SolutionsHei Keith,
Det var veldig god response på showet ditt forrige Fredag. Alle hadde det utrolig kjekt ! Tusen takk for bildene ,de var kjempefine.

SpareBank
SR Bank.Keith Hensman gjørde en utmerket jobb som DJ på vært julebord i Desember. Han spilte væriert og god musikk ,og vi var meget fornøyd med at han delte ut lapper som vi kunne komme med musikkønsker. Jeg har bare fått positive tibakemeldinger fra gjestene og vi kan gjerne anbefale ham til lignende arrangementer. Vi benytter oss gjerne av hans tjeneste igjen ved en senere anledning.

med vennlig hilsen
Transocean offshore (North Sea) Ltd.


Klikk her for bryllupsreferanser